Famiglia Bonifacio: Večer prije   Foto:   Tomislav Jeffrey Jemrić

Famiglia Bonifacio: Večer prije
Foto: Tomislav Jeffrey Jemrić

VEČER PRIJE

 

Igra vas pretvara u sudionika napetog sastanka mafijaških glavešina o kojem ovisi budućnost famiglije Bonifacio. Kako vrh kriminalne organizacije prima zastrašujuće novosti koje ih guraju prema rubu propasti, napetost raste. 

Svatko od vas ima cilj koji želi ostvariti i agresivno gura svoju agendu. Hoće li famiglia Bonifacio uspjeti preživjeti krizu s kojom se suočava?

Ukupno trajanje: do dva sata
(obuhvaća pripremu, igru i zaključak)

Broj sudionika: pet do sedam

Mjesto i vrijeme održavanja: provjerite u kalendaru događanja ili kliknite na "Naručite igru" za konvencijske, konferencijske i privatne izvedbe..

Osim javnih, održavamo privatne i korporativne izvedbe, kao i team building.

 

Pogledajte kako "Večer prije" izgleda uživo

S igrom Famiglia Bonifacio: Večer prije dosad smo gostovali smo na Istrakonu 2015 (Pazin), Gobliconu 2015 (Maribor), SFerakonu 2015 (Zagreb), Liburniconu 2015 (Opatija), Rikonu 2015 (Rijeka) i Na meji nevidnega 2015 (Ljubljana), Liburnicon 2016 (Opatija) te konferenciji Portal 5 2017 (Zagreb).

Igrali smo ju i na LARP danu u Mariboru te LARP danu u Osijeku i LARP danu u Rijeci. Ako ne znate, ovdje možete doznati što je LARP dan.

Osim toga, odigrana je i u sklopu programa Igraonica Sekcije za roleplay Kluba studenata Filozofskog fakulteta (Zagreb).