Murder Mystery by Monolit

Smrtonosna svadba obitelji Vitez

Svadba za pamćenje, misterij za rješavanje!

Dobrodošli na najprestižniju svadbu godine, koja će se pretvoriti u najmračniju noć vašeg, ili bar njihovog života! "Smrtonosna svadba obitelji Vitez" je glamurozni događaj koji će vas povesti kroz labirinte intrige i obiteljskih tajni dok pokušavate riješiti zagonetku smrti jednog od uzvanika.

Svadbena ceremonija obitelji Vitez započinje s raskošnim dekoracijama, skupocjenim haljinama i nezaboravnim ceremonijama. Međutim, slavlje brzo postaje morbidno kada se otkrije kako je jedan od gostiju pronađen mrtav na imanju. Detektivi su odmah pozvani na mjesto zločina kako bi istražili slučaj.

Cilj detektiva:
U timovima od 4 do 6 osoba detektivi  moraju istražiti imanje obitelji Vitez, razgovarati sa svjedocima i razotkriti tko od četvero sumnjivaca stoji iza smrti žrtve. Koristeći tragove, alibije i intervjue, detektivi će morati sastaviti slagalicu i riješiti misteriju prije nego što se zločinac izvuče.

Ostale informacije:
Sudionici će imati pristup dosjeima, fotografijama i svjedočenjima kako bi imali sve potrebne informacije za rješavanje slučaja.

Tijekom događaja, detektivi će biti izloženi brojnim lažnim tragovima i iznenađenjima kako bi se osiguralo da rješavanje slučaja bude izazovno i uzbudljivo.

Na kraju večeri, detektivi će imati priliku iznijeti svoje zaključke o motivu i oružju te optužiti osobu za koju vjeruju da je kriva. Tada će biti otkriveno pravo rješenje, a najuspješniji detektivski tim bit će nagrađen.

Gdje možete igrati: Mesnička 12, Zagreb, Hrvatska ili po dogovoru
Kad možete igrati: po dogovoru
Cijena: dostupna na upit
Kapacitet: do 100 osoba, timovi 4-6 igrača
Trajanje: do 90 minuta
Dob: 18+
Jezici: engleski, hrvatski
Kostimi: business/business casual, u skladu s modom kasnih ’20-tih godina 20. stoljeća


Bookiraj igru:
Smrtonosna svadba obitelji Vitez

Kontakt formular - IGRA
BOOKING
crossmenuchevron-right