Murder Mystery by Monolit

Ubojstvo u kazalištu

Dobrodošli na uzbudljivu noć punu intrige, tajni i nepredvidivih obrata!

"Ubojstvo u kazalištu" je interaktivni događaj koji će vas provesti kroz mračne strane ljudskog uma dok pokušavate riješiti zagonetku smrti jednog od glavnih protagonista.

Radnja:
Gosti dolaze na gala otvorenje predstave u kazalište. No, atmosfera slavlja ubrzo se pretvara u horor nakon što se otkrije kako je jedan od glumaca pronađen mrtav u svlačionici. Detektivi su odmah pozvani na mjesto zločina kako bi istražili slučaj.

Cilj detektiva:
U timovima od 4 do 6 osoba detektivi imaju zadatak istražiti kazalište, intervjuirati svjedoke i otkriti tko je od četvero sumnjivaca kriv za smrt poznatog glumca. Pomoću dokaza, alibija i svjedočanstava, detektivi će morati sastaviti slagalicu i riješiti tajnu prije nego što se zločinac izvuče.

Ostale informacije:
Imat ćete pristup dosjeima, tragovima unutar prostorije u kojoj se igra odvija i svjedočenjima kako bi imali sve potrebne informacije za rješavanje slučaja.

Tijekom događaja, detektivi će biti izloženi brojnim lažnim tragovima i iznenađenjima kako bi se osiguralo da rješavanje slučaja bude izazovno i uzbudljivo.

Na kraju večeri, detektivi će imati priliku iznijeti svoje zaključke motiva, oružja i optužiti osobu za koju vjeruju da je kriva. Tada će biti otkriveno pravo rješenje, a najuspješniji detektivski tim bit će nagrađen.

 


Gdje možete igrati: Mesnička 12, Zagreb, Hrvatska ili po dogovoru
Kad možete igrati: po dogovoru
Cijena: dostupna na upit
Kapacitet: do 100 osoba, timovi 4 do šest osoba
Trajanje: 60 do 75 minuta
Dob: 18+
Jezici: engleski, hrvatski
Kostimi: business/business casual, u skladu s modom kasnih ’20-tih godina 20. stoljeća


BOOKING

Bookiraj igru:
Ubojstvo u kazalištu

Kontakt formular - IGRA
BOOKING
crossmenuchevron-right