OTVORILI SMO VRATA

Naša LARP igraonica - kao prva otvorena u Hrvatskoj - mjesto je dobre zabave. Za vas smo pripremili niz igara kako biste na originalan i uzbudljiv način proslavili rođendane, počastili ekipu partyjem koji se pamti ili se jednostavno odlično proveli uz društvene igre koje će vam razgaliti maštu i potaći kreativnost.

Otkad smo se krajem kolovoza 2014. godine, kao kolektiv dizajnera igara, okupili kako bismo zajedno stvarali igre s uživljavanjem u uloge,  priželjkivali smo prostor u kojem ćemo vas moći ugostiti.

Taj je san 11. ožujka 2017. postao stvarnost. Uz puno truda i ogromnu podršku bliskih nam i dragih ljudi otvorili smo The Terrible Lair - ili, po naški, Jazbinu - na adresi Podolje 10 u Zagrebu, na pristupačnoj lokaciji u širem centru Zagreba, svega pedesetak metara od Ilice prema Vinogradskoj.

LARP igraonica Terrible Lair Zagreb Kolektiv Dizajnera LARP igara Terrible Creations Foto Tomislav Jeffrey Jermic

Igraonica Terrible Lair

Prva igraonica LARP igara u Zagrebu

Foto: TomislavJeffrey Jemrić

ŠTO SE ZBIVA U JAZBINI?

Zagrebačka LARP igraonica Jazbina je mjesto na kojem ćete se dobro provesti. Za vas smo pripremili niz igara s uživljavanjem u uloge kako biste na originalan i uzbudljiv način proslavili rođendane, počastili ekipu partyjem koji se pamti ili se jednostavno odlično proveli uz društvene igre koje će vam razgaliti maštu i potaći kreativnost. 

Javne izvedbe igara

Rezervirajte zadnji petak u mjesecu za program igraonice otvorene za javnost. Javne su izvedbe namijenjene svima vama koji se niste susreli s LARP igrama, a željeli biste. Ulaz na igre zadnjeg petka u mjesecu je slobodan, uz prethodnu najavu. Raspored pratite u kalendaru događanja.

LARP pričaonica

Drugi četvrtak u mjesecu rezervirajte za tematske večeri tijekom kojih ćete moći doznati sve što vas zanima o uzbudljivom svijetu LARP igara, dogovarati nove pothvate i pronalaziti one koji će vam pomoći kako biste ih ostvarivali.

Team building, tematske proslave i rođendani o kojima se naveliko priča

Svi ostali termini rezervirani su za privatne izvebe. Želite li naručiti team building program, tematsku proslavu ili jedinstveni rođendan, nema problema, igraonica je otvorena svim vašim željama. Kontaktirajte nas radi dogovora.

Ne zaboravite se prijaviti za newsletter na dnu stranice. Osim obavijesti o novostima, osigurat ćete i 15% popusta na sve igre iz programa LARP igraonice The Terrible Lair.

 
 

FOTO GALERIJA

Hvala puno svima koji su omogućili otvorenje Jazbine, kao i svima vama koji ste nam se pridružili tijekom otvorenja - kako na druženju do kasno u noć, tako i na dvjema izvedbama Famiglia Bonifacio: Večer prije te na izvedbi BSG: Freighter 212.

EVO KAKO JE BILO NA OTVORENJU JAZBINE