GAMES YOU WILL REMEMBER
 

ŠTO SU IGRE S UŽIVLJAVANJEM ULOGE?

Društvene igre koje pripadaju rodu LARP igara, što je skraćenica za Live Action Role Playing, odnosno igranje uloga uživo. Igraju se u realnom vremenu i prostoru, uživo, u neposrednoj interakciji s drugim igračima.

Drugim riječima, zamislite da ste zakoračili u filmsku scenu ili ušli u kazališnu predstavu. Unaprijed zadanog scenarija nema, a ishod zbivanja ovisit će upravo o onome što vi poduzmete.

To je sve što je neophodno znati prije ulaska u igru. Zanima li vas više, pročitajte odgovore na često postavljana pitanja o LARP-u.

 
 
Terrible-Creations-Famiglia-Bonifacio.jpg
 

Osim u našoj LARP igraonici u Zagrebu, igre izvodimo kao dio programa različitih manifestacija (konferencije, kongresi, festivali...) u Hrvatskoj i inozemstvu.

Jednom mjesečno nastojimo organizirati LARP dan, poludnevni program s igrama otvorenim za javnost, kako bismo igre s uživljavanjem u uloge približili svim zainteresiranima širom Hrvatske. Ukoliko želite organizirati LARP dan u svom gradu, kontaktirajte nas radi dogovora

 
 

NARUČITE IGRU 

Osim javnih izvedbi igara, organiziramo i team building aktivnosti te manje ciljane izvedbe u cilju jačanja grupne kohezije, networking igre brzog povezivanja veće skupine ljudi, kao i posebna događanja po mjeri naručitelja. Kod nas možete naručiti i igru za rođendane, djevojačke večeri te slična prigode.

Želite li provesti neko vrijeme miješajući napitke sa srednjevjekovnim vješticama? Ili biste radije okusili kako je biti gagnster u Chicagu? Možda će vam se više svidjeti sudjelovanje u pomorskoj katastrofi ili odmjeravanje snaga s Vikinzima, piratima, robotima...

Sve to i još više možete iskusiti igrajući naše igre. Pogledajte što imamo u ponudi:

 

ISKUSTVA KLIJENATA

 
13.jpg