GAMES YOU WILL REMEMBER
 

igre koje ćete pamtiti

Mi smo Terrible Creations, kreativni kolektiv dizajnera igara s uživljavanjem u uloge, i želimo vam ponuditi jedinstvenu i neponovljivu avanturu.

Djelujemo zajedno kao tim od 2014. godine, a 2017. smo osnovali i istoimenu tvrtku. Naše su igre dosad poslužile kao team building i incentive program, zagrijavanje i nagrada za hackaton, rođendanski poklon i uvod za nezaboravne djevojačke večeri…

Vodili smo ih za pojedince, tvrtke i institucije, djecu i odrasle, na otvorenom i u zatvorenom prostoru, u našoj igraonici u Podolju 10 u Zagrebu i na brojnim lokacijama u Hrvatskoj i inozemstvu, u učionicama, dvoranama, hotelima, kafićima, utvrdama i dvorcima. Jednom prilikom čak i u - vlaku.

Među korisnicima naših usluga dosad su, između ostalih, bili Podravka, Nanobit, Poslovna inteligencija, Omega Software, Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu, Dubrovnik Travel, Adacta, 12 Yards Productions, Tehnički muzej Nikola Tesla u Zagrebu, Turistička zajednica grada Novske…

Ovo je tek mali pregled onog što vam možemo ponuditi.

Nikad prije niste čuli za igre s uživljavanjem u uloge, kamoli sudjelovali u nekoj od njih? Nema problema! Naše igre prilagođene su u svakom pogledu potpunim početnicima.

Sve potrebno za igru dobit ćete unaprijed. Objasnit ćemo vam pravila i mehanike koje koristimo, kao i pravila ponašanja, odgovoriti na pitanja te obaviti razgovor jedan-na-jedan sa svakim igračem. U pravilu sudjelujemo u našim igrama, pa nam se možete obratiti za pomoć bilo kad tijekom igre.

 
 
2017 Terrible Creations foto Antun Cerovečki – kopija.jpg

Što su igre s uživljavanjem u uloge?

Famiglia Bonifacio: Il Primo (foto:  Tanja Bjelić )

Famiglia Bonifacio: Il Primo (foto: Tanja Bjelić)

 
 

Pišemo, vodimo i igramo društvene igre koje pripadaju rodu LARP igara, što je skraćenica za Live Action Role Playing, odnosno igranje uloga uživo. Igraju se u realnom vremenu i prostoru, uživo, u neposrednoj interakciji s drugim igračima.

Drugim riječima, zamislite da ste zakoračili u filmsku scenu ili ušli u kazališnu predstavu.

Niste pasivna publika već aktivno sudjelujete te upravo o vašim riječima, odlukama i postupcima ovisi kako će se priča zaplesti i rasplesti. Pritom ne morate znati glumiti, niti pamtiti tekst. Sve ćete izmisliti u hodu, u skladu s pravilima i smjernicama koje ćemo vam dati prije igre.

Secret of the School of Magic (foto:  Marin Ćuk Vurnek )

Secret of the School of Magic (foto: Marin Ćuk Vurnek)

Tko može igrati? Pa, praktično bilo tko. Da, i vi. Ograničenja postoje, naravno. Nisu, primjerice, sve teme koje se pojavljuju u igrama pogodne za sve uzraste. Većina naših igara su za starije od 18 godina, no imamo i igre namijenjene tinejdžerima, kao i djeci staroj od pet do devet godina.

To je sve što je neophodno znati prije ulaska u igru. Zanima li vas više, pročitajte odgovore na često postavljana pitanja o LARP-u.

U kakve vas sve svjetove možemo povesti? Otkrijte.

 
 

Osim u našoj LARP igraonici u Zagrebu, igre izvodimo kao dio programa različitih manifestacija (konferencije, kongresi, festivali...) u Hrvatskoj i inozemstvu. Možemo igrati i kod vas u uredu, u restoranu, kafiću… Pa, praktično bile gdje.

Želite dogovoriti igru? Kontaktirajte nas radi dogovora

 
 

NARUČITE IGRU 

Osim javnih izvedbi igara, organiziramo i team building aktivnosti te manje ciljane izvedbe u cilju jačanja grupne kohezije, networking igre brzog povezivanja veće skupine ljudi, kao i posebna događanja po mjeri naručitelja. Kod nas možete naručiti i igru za rođendane, djevojačke večeri te slične prigode.

Želite li provesti neko vrijeme miješajući napitke sa srednjevjekovnim vješticama? Ili biste radije okusili kako je biti gagnster u Chicagu? Možda će vam se više svidjeti sudjelovanje u pomorskoj katastrofi ili odmjeravanje snaga s Vikinzima, piratima, robotima...

Sve to i još više možete iskusiti igrajući naše igre. Pogledajte što imamo u ponudi:

 

ISKUSTVA KLIJENATA

 
13.jpg