NE BUDI DURSLEY!

Daruj dragoj osobi jedinstvenu avanturu nadahnutu magičnim svijetom Harrya Pottera u dvorcu Stara Sušica


Blagdansko darivanje daleko je od jednostavnog. Čime iznenaditi dragu osobu, a da dar bude pun pogodak - originalan, uzbudljiv i neponovljiv?

Predlažemo ti odlično rješenje! Želiš li darom izmamiti oduševljenje, daruj dragoj osobi nezaboravnu trodnevnu avanturu: sudjelovanje u društvenoj igri nadahnutoj uzbudljivim svijetom Harrya Pottera u dvorcu Stara Sušica u Gorskom kotaru.

Ili još bolje: pokloni igru i dragoj osobi i sebi. Zajedno uronite u svijet kakav vam je do sada bio na dohvat ruke samo u knjigama ili filmovima, a sada možete u njega osobno ukoračiti i provesti u njemu tri nezaboravna dana. 

 
Stara Susica.jpg

Zakorači u magiju

Trodnevna avantura te čeka od 14. do 16. rujna 2018. godine u Dvorcu Stara Sušica u prelijepom okruženju Gorskog kotara.

Sudjelovat ćeš u društevnoj igri nadahnutoj svijetom Harrya Pottera i suočavati se brojnim izazovima koje će biti moguće riješiti i - magijom.

No, nemaj straha. Na ulasku u začarani dvorac dobit ćeš svoj osobni čarobni štapić i čarolije, kao i priču u koju možeš uroniti.

 

Tajna Stare Sušice

Kolektiv dizajnera društvenih igara Terrible Creations i udruga Ministarstvo magije Hrvatska otvaraju vrata Škole Magije Stara Sušica i pozvaju te da odigraš svoju ulogu u drevnoj borbi dobra i zla od 14. do 16. rujna 2018. godine u Gorskom kotaru.

Čeka te jedinstvena, neponovljiva avantura. Zakoračit ćeš u svijet u kojem su čarolije i magija - stvarni. Preuzet ćeš ulogu čarobnice ili čarobnjaka i dati sve od sebe da spriječiš nadolazeću katastrofu koja se nadvila nad Školom magije, pa i cijelim čarobnjačkim svijetom. Odabrat ćeš sam/sama kako ćeš to učiniti te tko će ti biti saveznici a tko suparnici u borbi između dobra i zla.

KOLIKO ĆE IGRA TRAJATI?

U igru Tajna Stare Sušice ulaziš u kasno poslije podne, činom oblačenja čarobnjačkog kostima, u petak 14. rujna. Završit će u nedjelju 16. rujna 2018. godine, presvlačenjem u svakodnevnu odjeću i zajedničkim druženjem radi razmjene dojmova.

GDJE SE ODRŽAVA?

Prostor igre je dvorac Stara Sušica u Ravnoj Gori, na 800 metara nadmorske visine, u netaknutoj stoljetnoj šumi Gorskog Kotara. 

 

KOJA JE CIJENA ULAZNICE?

Cijena ulaznice za jednu osobu iznosi 850 kuna.

Što je sve uključeno u cijenu ulaznice

U cijenu ulaznice ulaze dva noćenja, šest obroka, svi rekviziti i materijali potrebni za igru, usluge službenog fotografa i čarobni štapić kojeg nosiš kući za uspomenu, između ostalog.

 
Tajna Stare Sušice

Škola magije

Tijekom tri dana okušat ćeš se u baratanju magijom i čarolijama. Zaboravi na automobile, računala i mobitele...

Ovdje se stvari rješavaju drukčije: zamahom čarobnog štapića i izgovaranjem čarobnih formula. Oh, da... Uz magiju je sve puno jednostavnije, ali i opasnije!

 

KAKO MOGU KUPITI POKLON BON ZA TAJNU STARE SUŠICE?

Klikni na "kupi poklon bon" i ispuni obrazac. Ubrzo ćeš dobiti sve podatke za virmansko plaćanje na račun tvrtke Terrible Creations.

Po primljenoj uplati ravnateljica Škole magije Stara Sušica poslat će ti poklon bon poštom.

Želiš li radije osobno preuzeti poklon bon, preuzeti ga možeš u dogovoreno vrijeme u područnom uredu Škole, u caffe baru Crni mačak na adresi Podolje 10 u Zagrebu.

 
 
Tajna Stare Sušice Pozivnica