Back to All Events

Terrible Creations @ Kestenijada 2016

BAŠ KAO U FILMU

Isprobajte uzbudljive igre s Terrible Creations

Tijekom Kestenijade u Hrvatskoj Kostajnici pridružite se kreativnom kolektivu Terrible Creations i postanite glavni junaci uzbudljivih priča! 

Za naše igre s uživljavanjem u uloge ne morate imati prethodno znanje i iskustvo. Nije važno jeste li mladi ili stari, imate li kostim ili nemate… Igrati mogu svi! Dovoljno je da se usudite probati nešto novo, doživjeti nesvakidašnje iskustvo, odigrati igru koju ćete pamtiti. 

S izvedbe igre Famiglia Bonifacio: Il Primo FOTO:  Tanja Bjelić

S izvedbe igre Famiglia Bonifacio: Il Primo
FOTO: Tanja Bjelić

Postat ćete jedan od glavnih likova priče koju sami, zajedno s drugim sudionicima, pričate i stvarate nove svjetove dok igra traje. Kao da ste u filmu ili kazališnoj predstavi, a radnja i ishod ovise o onome što sami odlučite i poduzmete. Igrat ćete u stvarnom vremenu i prostoru, uživo, u neposrednoj interakciji s drugim igračima.

Sve što trebate za igru dobit ćete od nas neposredno prije početka. Igre će biti održane u subotu, 8. listopada 2016. godine, od 12 do 17 sati, na adresi Trg kralja Tomislava 2, Hrvatska Kostajnica.

Prijavite se na info@terriblecreations.com. Požurite! Broj mjesta je ograničen! Kako igre izgledaju uživo? Pogledajte ovdje!

Raspored igara:

12 -  14 sati    Izbor uskočkog vođe (pet do deset igračica ili igrača)

Ranjen u ljutome boju, stari vođa uskoka umire. Treba izabrati novog koji će nastaviti borbu protiv mrskog turskog okupatora. Morate odlučiti kome će od vas pripasti ta čast u situaciji koja je sve samo ne jednostavna.

15 -  17 sati    Famiglia Bonifacio: Večer prije (šest igračica ili igrača)

Don Angelo Bonifacio, glava mafijaške obitelji Bonifacio, sazvao je izvanredni sastanak s najbližim suradnicima. Naći će se suočeni s krizom koja će zaprijetiti ne samo opstanku famiglie već i njihovim golim životima.

Više: Kestenijada 2016 

Earlier Event: September 30
Get To Know LARP / Upoznajte LARP
Later Event: October 15
Rikon 2016