Back to All Events

Mini Maker Faire Osijek 2017

  • Elektrotehnička i prometna škola Istarska 3 Osijek Croatia (map)

ODIGRAJTE SVOJ PRVI LARP S NAMA!

Ponovno s veseljem sudjelujemo u supercoolultrafora događanju Osijek Mini Maker Faire. Dolazimo s uvodnim predavanjem i dvije igre za sve vas koji niste nikad čuli za igre s uživljavanjem u uloge, a kamoli probali neku od njih. Stoga iskoračite iz zone ugode i u subotu, 29. travnja, prostorijama Elektrotehničke i prometne škole u Istarskoj 3 u Osijeku otkrijte kako je to postati netko drugi na kratko vrijeme i ispričati priču zajedno sa suigračima.

Ako niste nikad igrali LARP igre, ovo je sjajna prilika da se upoznate s njima. LARP igre nalik su improviziranom teatru, bez unaprijed napisanih dijaloga i poznatog završetka - to je prepušteno imaginaciji i snalažljivosti sudionika.

Ne morate znati glumiti: dovoljno je uživjeti se u nekog drugog i pustiti neka vas igra vodi svojim tijekom. Sve potrebno za igru čeka vas na licu mjesta, a odgovore na često postavljana pitanja pročitajte ovdje. Što se kostima tiče, nisu potrebni, ali nećemo se buniti ako dođete odgovarajuće kostimirani. :) 

Ulaz je besplatan, prijave na licu mjesta na štandu Terrible Creations po načelu, tko prvi, njegovo!EVO ŠTO SPREMAMO ZA
OSIJEK MINI MAKER FAIRE 2017

11:00 Što je LARP i zašto bi vas trebao zanimati? (predavaonica u prizemlju)

Sve što ste željeli znati o igrama s uživljavanjem u uloge, a niste imali koga pitati, sada možete doznati. Kakve su to igre, kakvih sve ima, što se sve i kako može igrati, što vam je za to potrebno i kome se možete javiti... Dođite, doznajte, iznenadite nas pitanjem!
 

12:00 - 14:00 Terrible Creations: Izgubljeni brod (drugi kat, učionica broj pet)

Bogovi su vašem brodu poslali oluju i odvojili vas od flote. Sad ste izgubljeni u morskim bespućima. Kako ćete se izvući?  Hrane na brodu je malo, a vremena još manje. Smislite tko će i kako preživjeti!

Vrlo jednostavna i dinamična igra, idealna za sve vas koji nikad niste probali igre s uživljavanjem u uloge. Potražite Siru (Miroslav Wranka) u učionici broj pet na drugom katu i prijavite se. 

Igra Izgubljeni brod traje do sat i pol s pripremom. Prima od šest do 15 sudionika.

14:00 - 16:00 Åke Nolemo, Johan Röklander: Obitelj Andersson (drugi kat, učionica broj pet)

Sestre i braća naći će se nakon dugo vremena ponovno na okupu kako bi podijelili imovinu nakon iznenadne smrti njihovih roditelja. I odlučili kako će provesti Božić zajedno. Kako to već biva, stvari baš i neće ići glatko… 

Igra s neočekivanom mehanikom i jednostavnim pravilima koja može biti ili jako ozbiljna ili totalno crna komedija.  Potražite Siru (Miroslav Wranka) u učionici broj pet na drugom katu i prijavite se. 

Igra Obitelj Andersson traje do dva sata s pripremom. Prima od osam do deset sudionika.

 

Earlier Event: April 22
Goblicon 2017 Maribor
Later Event: April 30
Olympos 2017 Osijek