• Terrible Lair (map)
  • Podolje 10
  • 10000 Zagreb
  • Hrvatska

Sigurnost, pristanak, kalibracija, kolaboracija, opt-in/opt-out, eskalacija, ekspresivnost, dijeljenje informacija, uzdizanje suigrača - ovo su samo neke od tema koje će biti obrađene tijekom prve radionice o tehnikama koje se koriste u igrama s uživljavanjem u uloge, a koju će Terrible Creations ugostiti u Jazbini!

Tijekom radionice ćete moći čuti primjere načela i tehnika korištenih na događanju Enlightenment in Blood u Berlinu 12. svibnja ove godine.

Osim predavanja, očekujte i praktičan dio na kojemu ćete dio tehnika moći isprobati. Bilo da ste igrač ili dizajner nekog larpa, proći ćete i raspraviti kada, kako i zašto možete koristiti ove tehnike i principe, i kako mogu pomoći u izgradnji povjerenja te zabavnije, dublje i sigurnije igre.

Ivan Žalac larpanjem se bavi od 2001. godine. Osmislio je, izradio i vodio više igara raznih žanrova i formata, među kojima su najpoznatiji serijali Izgon i Terra Nova, kao i vampirska kampanja Noćne kronikePiše jedini hrvatski blog o LARP-u na engleskom jeziku Crolarper - Diary of a Croatian larper.

Ulaz je besplatan!