Back to All Events

Skupite društvo, postanite mafijaši!

  • Terrible Lair Podolje 10 Zagreb 10000 Croatia (map)

Jeste li spremni za avanturu uranjanja u svijet mafijaških spletki, intriga i obračuna? Terrible Creations najavljuju ljetnu izvedbu svoje igre Famiglia Bonifacio: Il Primo za subotu, 8. srpnja!

Igra za 25 do 30 osoba odvija se u rezidenciji mafijaškog bossa Don Angela Bonifacija. 

Sasvim mirno i obično jutro zbog nemilih će se događaja preobraziti u uvertiru za novi rat s famiglijom Morello. Može li se famiglia Bonifacio održati na okupu i odgovoriti na izazove koji joj prijete?

Igrat ćete ulogu jednog od sudionika upletenih u mrežu laži, skrivenih namjera, političkih intriga i osobnih obračuna. Ciljevi lika kojeg igrate poznati su samo vama. No, kako stvari stoje, čini se kako će najvažniji zadatak biti pronaći način kako sačuvati živu glavu u nadolazećem mafijaškom obračunu.

Famiglia Bonifacio: Il Primo Foto: Tanja Bjelić

Famiglia Bonifacio: Il Primo
Foto: Tanja Bjelić

Za sudjelovanje u igri nije potrebno prethodno iskustvo, kao ni duboko poznavanje mafijaškog svijeta. Ako ste bar jednom pogledali filmove i TV serije kao što su KumLice s ožiljkomNedodirljiviBoardwalk Empires i slične, znate dovoljno kako bi se mogli uključiti.

Trebate se kostimirati u stilu ludih dvadesetih i tridesetih godina prošlog stoljeća. Pofali li vam inspiracije, pogledajte kako je to izgledalo na prethodnim izvedbama

Famiglia Bonifacio: Il Primo Foto: Tanja Bjelić

Famiglia Bonifacio: Il Primo
Foto: Tanja Bjelić

Ne samo što ćemo prvi puta voditi Il Prima u našoj Jazbini, već prvi put nudimo mogućnost igranja dvije igre u paketu, dan za danom! Naime, sedam igraćica i igrača moći će odigrati i našu igru Famiglia Bonifacio: Večer prije  u petak, 7. srpnja, od 19 sati.

U igri mogu sudjelovati osobe starije od 18 godina. Prijava je obvezna, što možete učiniti ovdje. Ulaznice možete po promotivnoj cijeni nabaviti putem Entria ili na šanku kafića Crni mačak, na adresi Podolje 10.
 

Cijene ulaznica

Do 30.06.

Famiglia Bonifacio: Il Primo - 70 kn
Famiglia Bonifacio: Il Primo + Famiglia Bonifacio: Večer prije - 105 kn

Od 01. do 05.07.

Famiglia Bonifacio: Il Primo - 110 kn
Famiglia Bonifacio: Il Primo + Famiglia Bonifacio: Večer prije - 145 kn

Earlier Event: July 6
Prvi Famiglia Bonifacio Meetup!
Later Event: July 13
LARPaTon u Jazbini!