Back to All Events

Igrajmo se na Festivalu Liburnicon 2017.!


  • Osnovna škola Rikard Katalinić Jeretov 53 Nova cesta Opatija, Primorsko-goranska županija, 51410 Croatia (map)

Terrible Creations na najbolju ljetnu konvenciju ljubitelja znanstvene fantastike i fantazije Festival Liburnicon 2017. stižu u udarnom sastavu kako bi vas uveli i proveli kroz čarobni svijet igara s uživljavanjem u uloge.

Tijekom petka i subote moći ćete uroniti u raznovrsne likove i svjetove koje smo pripremili za vas. Bit će novih igara, kao i onih koje dosad nismo igrali u Opatiji.

Prijave na štandu Terrible Creations na konvenciji. Požurite s prijavama, broj mjesta je ograničen.

Vodit ćemo ukupno četiri igre, među kojima je i jedna koju dosad još nismo vodili na konvencijama, a pogodna je i za srednjoškolce!

Za sve igre nije potrebno prethodno iskustvo. Sve potrebno za igre dobit ćete od nas. Ne morate se kostimirati, ali slobodno dođite kostimirani ako želite.

Evo što ćete moći igrati.

Liburnicon 2017. - petak, 18. kolovoza

21:00 - 23:00 Autobusna postaja (Douglas Milewski)

Sasvim obična autobusna postaja. Potpuni neznanci koji su se slučajno našli na istom mjestu u isto vrijeme. Što bi moglo poći po zlu?

Humoristična igra nastala na temelju glumačke improvizacije. Igrači postaju različite neobične individue koje koje pokreću usputni razgovor.

Broj igrača: do 9
Trajanje: 2 h
 


Liburnicon 2017. - subota, 19. kolovoza

16:00 - 18:00 Harry Potter: Mračna vremena (Terrible Creations)

Prošlo je godinu dana otkako je Harry nestao s lica zemlje. Mnogi čarobnjaci i vještice vjeruju da je mrtav. Dok Voldemortova moć jača, Red feniksa sve više slabi. Hoće li misteriozan poziv upućen članovima Reda išta promijeniti?

Odrastali ste zamišljajući da se nalazite u ulozi Harryja, Rona, Hermione ili nekog drugog polaznika Hogwartsa? Marljivo vježbate  mahanje čarobnim štapićem? 
Ovo vam je prilika da na kratko postanete jedan od vaših omiljenih likova!

Trajanje: 2 h
Broj igrača: 5-7

U ovoj igri možete sudjelovati samo ako ste pročitali sve knjige iz serijala o Harryju Potteru ili pogledali sve filmove.

18:30 - 20:30 Vikinške priče: Izbor jarla (Terrible Creations)

Pljačkaški pohod je pošao po zlu, Vratili ste se desetkovani i izranjavani, praznih ruku, nakon što ste jedva izvukli živu glavu. 

Vođe su pozvane u šator Jarla. Što mogu očekivati? Hoće li Jarl prebaciti na njih krivnju za neuspjeh ili će imati milosti?

Broj igrača: 6
Trajanje: 2 h

21:00 - 23:00 Singularnost (Terrible Creations)

Istraživački međuzvjezdani brod poslan je u rutinsku misiju s posadom koju čine ljudi i androidi. Obje strane su podijeljene oko buduće uloge androida u svijetu kojim su dosad dominirala ljudska bića. Odnosi su zategnuti, sukob je u zraku. Kome ćete se prikloniti?

Broj igrača: do 12
Trajanje: 2 h

Earlier Event: July 15
LARP radionica u Osijeku!
Later Event: September 2
Sa čarobnjacima stižemo u Osijek!