Back to All Events

Igrajte se s nama na Danu društvenih igara!

  • Vintage Industrial Bar 160 Savska cesta Zagreb, Grad Zagreb, 10000 Croatia (map)

Kako je igrati RPG uživo, bez kockica, kad se sve događa u isto vrijeme, a svaki sudionik i svaka sudionica ujedno su i glavni likovi o čijim odlukama i postupcima ovisi ne samo zaplet, već i konačni ishod igre?

Dođite na Dan društvenih igara i otkrijte! Terrible Creations po prvi put će gostovati na Danu društvenih igara u Zagrebu u subotu, 30. rujna. Dolazimo s dvije naše igre, radnjom smještene u svijet Ratova zvijezda i vremena kad su hrabri Vikinzi sijali strah i trepet svijetom.

Ako nikad niste igrali igre s uživljavanjem u uloge, nema veze. Ne trebate posjedovati prethodno znanje i iskustvo, kao ni kostim (iako će nam biti drago ako dođete odgovarajuće kostimirani). Sve potrebno za igru dobit ćete od nas na licu mjesta neposredno prije početka.

Slobodno povedite društvo, ali imajte na umu kako je broj mjesta po igri ograničen.

2016 Terrible Creations Istrakon foto David Dubrović.jpg

Evo što smo vam priredili za Dan društvenih igara:

Star Wars: Endor (Terrible Creations)

Dok sudbonosna bitka između Carstva i pobunjenika bjesni na šumovitom mjesecu Endoru i iznad njega, pet časnika Imperija i jedan civil naći će se u stisci i morati odlučiti što i kako dalje.

Broj igrača: šest
Trajanje: 2 h

Izbor Jarla (Terrible Creations)

Vikinški ratnici vratili su se s pohoda tijekom kojeg su jedva izvukli živu glavu. Činilo se da će sve proći po planu, ali u presudnom trenutku nešto je pošlo po zlu. Bili ste prisiljeni povući se bez plijena. Morali ste ostaviti brojne poginule za sobom.

Nekoliko vodećih članova pozvano je u Jarlov šator. Hoće li Jarl prebaciti na njih krivnju za neuspjeh ili će imati milosti?

Broj igrača: 6
Trajanje: 2 h

Earlier Event: September 14
LARP pričaonica
Later Event: October 6
Čekamo vas s igrama na Rikonu 2017!