Back to All Events

S Harryjem Potterom stižemo u Osijek!

  • Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek 24 Europska avenija Osijek, Osječko-baranjska županija, 31000 Croatia (map)

Naši prijatelji iz Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek (GISKO) organiziraju Tjedan Harryja Pottera. Do subote, 2. rujna, možete se uključiti u niz zabavnih i poučnih aktivnosti vezanih uz malog čarobnjaka i njegov svijet.

Terrible Creations će u sklopu programa Tjedna Harryja Pottera ponuditi igru Harry Potter: Mračna vremena. Ako ste odrastali zamišljajući kako se nalazite u ulozi Harryja, Rona, Hermione ili nekog drugog polaznika Hogwartsa i marljivo vježbate mahanje čarobnim štapićem, ovo je prilika da na kratko postanete jedan od vaših omiljenih likova!

Harry Potter.jpg

Prošlo je godinu dana otkako je Harry nestao s lica zemlje. Mnogi čarobnjaci i vještice vjeruju da je mrtav. Dok Voldemortova moć jača, Red feniksa sve više slabi. Hoće li misteriozan poziv upućen članovima Reda išta promijeniti?

Igra traje oko dva sata. U njoj može sudjelovati pet do 12 igračica i igrača. Ne morate znati glumiti, ali je jako važno jeste li pročitali sve knjige ili bar pogledali sve filmove.

Kostimi nisu obvezni, no veselit će nas ako dođete kostimirani. Sve ostalo potrebno za igru dobit ćete od nas. Sudjelovanje je besplatno.

Later Event: September 14
LARP pričaonica