Back to All Events

Pustolovina za klince u - rudniku!

  • Tehnički muzej Nikola Tesla 18 Savska cesta Zagreb, Grad Zagreb, 10000 Croatia (map)

[TERMIN POPUNJEN!] Tehnički muzej Nikola Tesla u Zagrebu i Terrible Creations pozivaju djecu staru od pet do deset godina na neponovljivu avanturu!

Djeca će preuzeti uloge rudara u rudniku kojem se zatrpao ulaz, pa moraju domisliti se kako će van. Na putu nailaze na fantastična bića i zagonetke koje rješavaju pomoću stvari koje imaju sa sobom.

Kako bi pronašli izlaz trebat će biti domišljata i kreativna te surađivati i međusobno si pomagati.

Sudjelovanje u igri pozitivno utječe na razvoj motorike, kreativnosti te društvenih vještina. Djeca će također savladati i osnove matematike, a naučit će i neke nove pojmove.

kids-girl-pencil-drawing-159823.jpeg

Igra traje 45 do 60 minuta. Bit će održana u kino dvorani Tehničkog muzeja Nikola Tesla (ulaz na desnoj strani dvorišta Tehničkog muzeja). Sve potrebno za igru djeca će dobiti neposredno prije početka. Sudjelovati mogu djeca stara između pet i deset godina. Igru će voditi Goran Dimić i Dorijan Strnad.

Nakon što uspješno savladaju avanturu djeca idu u vođeni posjet modelu rudarskog okna u sklopu Tehničkog muzeja Nikola Tesla.

Program je uključen u cijenu ulaznice za stalni postav Tehničkog muzeja Nikola Tesla (20 kuna).

U avanturi u rudniku može odjednom sudjelovati maksimalno desetoro djece. Prijave su obvezne,a prijaviti se možete putem e-maila kosjenka.laszlo.klemar@tmnt.hr ili na broj 01/ 4881-643.