Back to All Events

Igramo se na SferaKonu 2018!


  • SFeraKon 3 Unska ulica Zagreb, Grad Zagreb, 10000 Croatia (map)

Na najveće domaće okupljanje ljubitelja znanstvene fantastike i fantazije SFeraKon 2018 Terrible Creations dolaze s pregrštom programa: tri igre za odrasle, jedna za djecu i radionica izrade igara, a i predstavit ćemo i projekt Tajna Stare Sušice!

Evo što smo vam pripremili:

Harry Potter Mračna vremena 23022018 2.jpg

Mračna vremena (Terrible Creations / subota, 12. svibnja, od 22 sata u A-301)

Prošlo je godinu dana otkako je čuveni mladi čarobnjak nestao s lica zemlje. Mnogi čarobnjaci i vještice vjeruju da je mrtav. Dok moć zlog mračnog čarobnjaka jača, Red čarobnjaka koji mu se suprostavlja sve više slabi. Hoće li misteriozan poziv upućen članovima Reda išta promijeniti?

Trajanje: 2 h
Dob: 16+
Broj igrača: 5-8

Izvedba+LARP+igre+Star+Wars+Endor.jpg

Star Wars: Endor (Terrible Creations / nedjelja, 13. svibnja, od 16:15 u A-301)

Dok se druge strane Endora odvija presudna bitka između pobunjenika i Imperije, pet imperijalnih časnika i jedan civil morat će se domisliti kako se izvući iz nevolje te odlučiti kako i što dalje.

Radnja igre se odvija na kraju filma Povratak Jedija.

Dob: 16+
Broj igrača: 6
Trajanje: do dva sata

Alkimir Istrakon 2018.jpg

Alkimirova kuća (Goran Dimić, Dorijan Strnad, Terrible Creations / nedjelja, 13. svibnja, od 12:30 u A-301)

Nestao je poznati alkemičar Alkimir. Nitko ne zna gdje je. Jako je važan čovjek jer je pripremao sve lijekove za selo Trolist. No, u njegovom su se laboratoriju često događale čudne, čudne stvari… Molimo vas, hrabre junakinje i hrabri junaci, pomagajte!

Alkimirova kuća je kombinacija tabletop igre i LARP-a, namijenjena djeci staroj između pet i deset godina. Tijekom igre će postati smiona družina pustolova kojoj će trebati domišljatosti i spretnosti kako bi vratila Alkimira kući.

Broj igrača: 3 – 10
Dob: 5 - 10 godina
Trajanje: do 90 minuta

Autobusna postaja (Douglas Milewski, Terrible Creations / subota, 12. svibnja, od 19 sati u A-301)

Nedefinirana autobusna postaja. Na njoj se nalaze potpuni neznanci koji su se slučajno našli na istom mjestu u isto vrijeme. Što bi moglo poći po zlu?

Humoristična igra nastala na temelju glumačke improvizacije. Igrači postaju različite neobične individue koje koje pokreću usputni razgovor.

Broj igrača: do 9
Dob: 16+
Trajanje: do 2 sata

Tajna Stare Sušice - pridružite nam se u stvaranju čarolije!

Od 14. do 16. rujna u dvorcu Stara Sušica u Gorskom kotaru Terrible Creations će, u suradnji s udrugom Ministarstvo magije Hrvatska, održati igru s uživljavanjem u uloge nadahnutu svijetom Harryja Pottera, ali i drugih dijela urbane fantazije. O čemu se radi i kako se možete priključiti? Dođite na u A-301 u subotu, 12. svibnja, u 15 sati i doznajte sve što vas zanima! 

larpaton jazbina.jpg

Napravi igru za sat vremena i odmah ju isprobaj! (subota, 12. svibnja, od 16:15 sati u A-301)

Želiš igru u kojoj ćete ti i tvoje prijateljice i prijatelji igrati glavnu ulogu? Nauči kako napraviti svoju vlastitu mini igru s uživljavanjem u uloge za samo sat vremena! I odmah ju isprobaj!

Ne znaš ništa o tome? Nikad nisi igrao igre s uživljavanjem u uloge? Odlično - prijavi se na štandu Terrible Creationsa na SFeraKonu