Back to All Events

Igramo se na Olymposu!


  • Klub Titan Atlas Strossmayerova 200 Osijek Croatia (map)

Na konvenciju ljubitelja znanstvene fantastike i fantasyja Olympos u Osijeku Terrible Creations dolaze s igrom Harry Potter: Mračna vremena, a predstavit ćemo i igru Tajna Stare Sušice, koju planiramo održati sredinom rujna u dvorcu Stara Sušica u Gorskom kotaru.

Evo rasporeda:

Harry Potter Mračna vremena 23022018 2.jpg

Subota, 5. svibnja, od 18 do 21 sat

Harry Potter: Mračna vremena (Terrible Creations)

Odrastali ste zamišljajući da se nalazite u ulozi Harryja, Rona, Hermione ili nekog drugog polaznika Hogwartsa? Marljivo vježbate mahanje čarobnim štapićem? Ovo vam je prilika da na kratko postanete jedan od vaših omiljenih likova!

U igri ćete moći sudjelovati samo ako ste bar jednom pročitali sve knjige ili pogledali sve filmove!

Prošlo je godinu dana otkako je Harry nestao s lica zemlje. Mnogi čarobnjaci i vještice vjeruju da je mrtav. Dok Voldemortova moć jača, Red feniksa sve više slabi. Hoće li misteriozan poziv upućen članovima Reda išta promijeniti?

Igra će biti održana u subotu, 5. svibnja, od 18 do 21 sat. Prijave su obavezne, prijaviti se možete ovdje.

Trajanje: 2 h
Dob: 16+
Broj igrača: 5-8

Nedjelja, 6. svibnja

Tajna Stare Sušice - pridružite nam se u stvaranju čarolije!

Od 14. do 16. rujna u dvorcu Stara Sušica u Gorskom kotaru Terrible Creations će, u suradnji s udrugom Ministarstvo magije Hrvatska, održati igru s uživljavanjem u uloge nadahnutu svijetom Harryja Pottera, ali i drugih dijela urbane fantazije. O čemu se radi i kako se možete priključiti? Dođite na Olympos u nedjelju, 6. svibnja, u 12 sati i doznajte sve što vas zanima!