Back to All Events

Dođi na Foodbalerku, postani mafijaš!

  • Foodbalerka Trg Josipa Jurja Strossmayera Zagreb, Grad Zagreb, 10000 Croatia (map)

Od 14. lipnja do 15. srpnja u Zagrebu traje festival Foodbalerka. Očekuju vas fina klopa, craft pivo, ljetni kokteli, dobro društvo, nogomet i - igre s Terrible Creations!

U programu festivala na Strossmayerovom trgu sudjelovat ćemo u dva navrata. Mafijaši iz vremena ludih dvadesetih godina prošlog stoljeća moći ćete postati u petak, 22. lipnja, od 17 do 19 sati te 8. srpnja također od 17 do 19 sati.

Na glavnom stejdžu - koji će biti zatvoren za javnost tijekom igre - vodit ćemo Večer prije iz našeg serijala Famiglia Bonifacio. Uvući će vas u napeti sastanak mafijaških glavešina o kojem ovisi budućnost famiglije Bonifacio, a u kojem nitko nije siguran kako će izvući živu glavu.

Don Angelo Bonifacio, glava mafijaške obitelji Bonifacio, sazvao je izvanredni sastanak. Nitko od pozvanih ne zna zašto, ali ne može biti ništa dobro. Napetost raste kako vrh kriminalne organizacije prima zastrašujuće novosti koje ih guraju prema rubu propasti.

Ako nikad prije niste igrali igre s uživljavanjem u uloge, nema veze. Sve potrebno za igru dobit ćete neposredno prije početka. Kostimiranje nije obvezno, ali ako se želite odjenuti u stilu - samo naprijed!

Sudjelovanje je besplatno, prijave su obvezne. Prijaviti se možete ovdje.