Back to All Events

Igramo mafijaše i čarobnjake u Sisku, na Skonu!


  • Skon Obala Tome Bakača Erdődyja Sisak, Sisačko-moslavačka županija, 44000 Croatia (map)

Po prvi put s programom ćemo sudjelovati u Sisačkoj konvenciji znanstvene fantastike i fantazije, koja će biti održana u Starom gradu u Sisku 13. i 14. srpnja.

Dolazimo s dvije igre i predstavljanjem Tajne Stare Sušice, igre s uživljavanjem u uloge koju ćemo - u suradnji s Ministarstvom Magije Hrvatska - održati u dvorcu Stara Sušica u Gorskom Kotaru od 14. do 16. rujna ove godine.

Evo što ćemo vam sve ponuditi.

Harry Potter Mračna vremena 23022018.jpg

Mračna vremena (Terrible Creations / petak, 13. srpnja, od 20:30 sati)

Prošlo je godinu dana otkako je čuveni mladi čarobnjak nestao s lica zemlje. Mnogi čarobnjaci i vještice vjeruju da je mrtav. Dok moć zlog mračnog čarobnjaka jača, Red čarobnjaka koji mu se suprostavlja sve više slabi. Hoće li misteriozan poziv upućen članovima Reda išta promijeniti?

Trajanje: 2 h
Dob: 16+
Broj igrača: 5-8

Famiglia Bonifacio: Večer prije (Terrible Creations, subota, 14. srpnja, od 15:30 sati)

Don Angelo, glava mafijaške obitelji Bonifacio, sazvao je izvanredni sastanak. Nitko od pozvanih ne zna zašto, ali ne može biti ništa dobro. Napetost raste kako vrh kriminalne organizacije prima zastrašujuće novosti koje ih guraju prema rubu propasti.

Ako nikad prije niste igrali igre s uživljavanjem u uloge, nema veze. Sve potrebno za igru dobit ćete neposredno prije početka. Kostimiranje nije obvezno, ali ako se želite odjenuti u stilu gangstera iz ludih dvadesetih godina prošlog stoljeća - samo naprijed!

Uvući će vas u napeti sastanak mafijaških glavešina o kojem ovisi budućnost famiglije Bonifacio, a u kojem nitko nije siguran kako će izvući živu glavu.

Trajanje: 2 h
Dob: 18+
Broj igrača: 5-8

Foto: Tomislav Jeffrey Jemrić

Foto: Tomislav Jeffrey Jemrić

Tajna Stare Sušice - pridružite nam se u stvaranju čarolije! (subota, 14. srpnja, od 15 sati)

Od 14. do 16. rujna u dvorcu Stara Sušica u Gorskom kotaru Terrible Creations će, u suradnji s udrugom Ministarstvo magije Hrvatska, održati igru s uživljavanjem u uloge nadahnutu svijetom Harryja Pottera, ali i drugih dijela urbane fantazije. O čemu se radi i kako se možete priključiti? Dođite i doznajte sve što vas zanima!