Back to All Events

Igramo se na Krakonu 2018.!


  • Krakon 1 Trg Stjepana Radića Krapina, Krapinsko-zagorska županija, 49000 Croatia (map)

U Krapini će 2. i 3. lipnja biti održana prva zagorska konvencija geek kulture Krakon. Dolazimo s tri igre i prezentacijom igre koju ćemo odigrati u rujnu u dvorcu u Gorskom Kotaru!

Harry Potter Mračna vremena 23022018 2.jpg

Mračna vremena (Terrible Creations / subota, 2. lipnja, od 14 sati)

Prošlo je godinu dana otkako je čuveni mladi čarobnjak nestao s lica zemlje. Mnogi čarobnjaci i vještice vjeruju da je mrtav. Dok moć zlog mračnog čarobnjaka jača, Red čarobnjaka koji mu se suprostavlja sve više slabi. Hoće li misteriozan poziv upućen članovima Reda išta promijeniti?

Trajanje: 2 h
Dob: 16+
Broj igrača: 5-8

Star Wars Endor Han Solo.jpg

Star Wars: Endor (Terrible Creations / subota, 2. lipnja, od 17 sati)

Dok se druge strane Endora odvija presudna bitka između pobunjenika i Imperije, pet imperijalnih časnika i jedan civil morat će se domisliti kako se izvući iz nevolje te odlučiti kako i što dalje.

Radnja igre se odvija na kraju filma Povratak Jedija.

Dob: 16+
Broj igrača: 6
Trajanje: do dva sata

Alkimir Istrakon 2018.jpg

Alkimirova kuća (Goran Dimić, Dorijan Strnad, Terrible Creations / nedjelja, 3. lipnja, od 14:30, Lecture Hall #2)

Nestao je poznati alkemičar Alkimir. Nitko ne zna gdje je. Jako je važan čovjek jer je pripremao sve lijekove za selo Trolist. No, u njegovom su se laboratoriju često događale čudne, čudne stvari… Molimo vas, hrabre junakinje i hrabri junaci, pomagajte!

Alkimirova kuća je kombinacija tabletop igre i LARP-a, namijenjena djeci staroj između pet i deset godina. Tijekom igre će postati smiona družina pustolova kojoj će trebati domišljatosti i spretnosti kako bi vratila Alkimira kući.

Broj igrača: 3 – 10
Dob: 5 - 10 godina
Trajanje: do 90 minuta

Lucija - Tajna Stare Sušice.jpg

Tajna Stare Sušice - pridružite nam se u stvaranju čarolije!

Od 14. do 16. rujna u dvorcu Stara Sušica u Gorskom kotaru Terrible Creations će, u suradnji s udrugom Ministarstvo magije Hrvatska, održati igru s uživljavanjem u uloge nadahnutu djelima J.K.Rowling, Jima Butchera, Bena Aaronovitcha i drugih dijela urbane fantazije. O čemu se radi i kako se možete priključiti? Dođite u Lecture Hall #2 u nedjelju, 3. lipnja, u 13 sati i doznajte sve što vas zanima!