Back to All Events

LARP dan u Rijeci!

  • Klub mladih Rijeka 9A Ulica Erazma Barčića Rijeka, Primorsko-goranska županija, 51000 Croatia (map)

U Klubu mladih Rijeka (Erazma Barčića 9a, Rijeka) gostovat ćemo u subotu, 14. siječnja, s novim izdanjem LARP dana!

Na rasporedu će biti niz jednostavnih i zabavnih komornih igara s uživljavanjem u uloge. Prethodno znanje i iskustvo nisu potrebni. Sve potrebno za igru dobit ćete od organizatora. Ako do sada nikada niste igrali i lupa vas trema, pročitajte kako početi larpati

14 - 16 h Seoba naroda
16:15 - 19:15 h Nordijske priče: Izbor jarla
19:30 - 22 h Obitelj Andersson

Seoba naroda (tri ili pet igrača) je fantazijska igra u kojoj ćete preuzeti ulogu žrečeva, staroslavenskih svećenika koji moraju donijeti odluku koja će odlučivati budućnost na oba plemena kojima pripadaju

Nordijske priče: Izbor jarla (šest igrača) će vas povesti u doba Vikinga. Stari jarl - vikinški vođa - teško je ranjen u bitci i umire. Vrijeme je za izbor novog. Morate odlučiti kome će od vas pripasti ta čast, a situacija je sve samo ne jednostavna.

Obitelj Andersson (8 ili 10 igrača) - u igri Åkea Nolema i Johana Röklandera postat ćete pripadnici obitelji koji se trebaju dogovoriti oko nasljedstva nakon smrti njihovih roditelja, kao i hoće li provesti blagdane zajedno.

Prethodno iskustvo nije potrebno. Kostimi nisu obavezni, ali možete se kostimirati ako želite. Prijave na licu mjesta, po sistemu tko prvi. Bit ću na mjestu događanja otprilike pola sata prije početka. 

Sudjelovanje je besplatno, donacije su poželjne. Niste nikad probali larpati? Sad je prilika! Ako jeste, povedite nekog tko nije!

Više informacija: Facebook stranica ili nas kontaktirajte putem e-maila.

Earlier Event: December 17
Famiglia Bonifacio - The Advent Edition
Later Event: January 21
LARP dan u Osijeku!