Back to All Events

LARP dan u Osijeku!

  • Udruga Breza 12 Ulica Lorenza Jagera Osijek, Osječko-baranjska županija, 31000 Croatia (map)

U suradnji s Udrugom Breza i Klubom Titan Atlas gostovat ćemo u Osijeku u subotu, 21. siječnja 2016., u prostorijama udruge Breza, Lorenza Jaegera 12.

Na rasporedu će biti nekoliko jednostavnih i zabavnih komornih igara s uživljavanjem u uloge.  

16 - 18 h Love Is Blue
18 - 20 h Nordijske priče: Izbor jarla
20 - 22 h Battlestar Galactica: Freighter 212

Love Is Blue (šest igrača) je komorni psihološki triler s elementima horora. Psihopat je oteo i zatočio šest sasvim običnih ljudi. Neće svi preživjeti. Tko će se uspjeti izvući i kako?

Nordijske priče: Izbor jarla (šest igrača) će vas povesti u doba Vikinga. Stari jarl - vikinški vođa - teško je ranjen u bitci i umire. Vrijeme je za izbor novog. Morate odlučiti kome će od vas pripasti ta čast, a situacija je sve samo ne jednostavna.

Battlestar Galactica: Freighter 212 (šest do deset igrača) je znanstvenofantastični LARP s radnjom smještenom u okružje iz istoimene poznate serije. 

Istraživački broj poslan je u potragu za resursima na obližnjem planetu, no tamo je naletio na Cylonce s istom misijom. Većina posade je stradala, a brod je gotovo u potpunosti devastiran. Hoće li ostatak posade riskirati da slanjem signala za pomoć privuče pozornost neprijatelja? Rizika je puno, a vremena sve manje.

Prijave na licu mjesta, po sistemu tko prvi. Ulaz je slobodan, donacije u vidu grickalica i pića poželjne.

Prethodno znanje i iskustvo nisu potrebni, osim za Battlestar Galacticu - teško ćete pratiti radnju i zaplet ako  niste pogledali bar epizodu, dvije serije. Sve potrebno za igru dobit ćete od organizatora. 

Niste nikad probali igre s uživljavanjem u uloge? Sad je prilika! Ako do sada nikada niste igrali i lupa vas trema, pročitajte tekst na temu kako početi larpati.

Ako ste već igrali, povedite nekog tko nije!

Earlier Event: January 14
LARP dan u Rijeci!
Later Event: March 3
Portal LARP Convention 2017 ZAGREB