• Jazbina (map)
  • 10 Podolje
  • Zagreb, Grad Zagreb, 10000
  • Croatia
 

REZERVIRAJ ZADNJI PETAK U MJESECU

Svaki zadnji petak u mjesecu od 19 do 21 sat poklanjamo vam jednu uzbudljivu igru, u pravilu pogodnu za sve one među vama koji dosad nikad nisu isprobali nešto slično, a baš bi htjeli.

Kad smo 11. ožujka 2017. godine otvorili LARP igraonicu u širem centru Zagreba, Podolje 10 (svega nekoliko duljih koraka od Ilice prema Vinogradskoj), našu Jazbinu, zamislili smo ju kao mjesto gdje možete doći igrati naše igre s uživljavanjem u uloge te igre drugih autora.

Također se možete doći samo podružiti, raspitati o svemu što vas zanima o LARP igrama, upoznati nove ljude, porazgovarati o novostima iz svijeta igara uživljavanja u uloge ili se jednostavno opustiti u ugodnom okruženju.

S izvedbe igre Famiglia Bonifacio: Il Primo, 2015. Foto: Ivo Turk

S izvedbe igre Famiglia Bonifacio: Il Primo, 2015.
Foto: Ivo Turk

Nordijske priče Foto: David Dubrović

Nordijske priče
Foto: David Dubrović

Ulaz na program igraonice zadnjeg petka u mjesecu slobodan, uz prethodnu najavu. Sve potrebno za igru dočekat će vas na licu mjesta.

LARP igraonica se nalazi na adresi Podolje 10, na pedesetak metara od Ilice prema Vinogradskoj. Dolazite li javnim prijevozom, siđite na stanici Slovenska (tramvajska linija 2, 6 ili 11) te prošetajte do ulice Podolje, paralelne s Ilicom. Dolazite li autom, možda je najbolja varijanta parkirati kod Trga Francuske republike.

 

Dolazite li prvi put i niste sigurni što vas očekuje, ni o kakvim se točno igrama radi, bacite oko na često postavljanja pitanja.

Želite li da vas e-mailom podsjetimo ili obavijestimo o nadolazećim igrama, programima i gostovanjima, ubacite svoju e-adresu u formular na dnu stranice.

RASPORED LARP IGRAONICE POSLJEDNJEG PETKA U MJESECU

Petak, 30. lipnja 2017.
19:00 - 21:00

Terrible Creations: Battlestar Galactica
Trajanje: do dva sata
Broj sudionika: šest do deset osoba

Istraživački broj poslan je u potragu za resursima na obližnjem planetu, no tamo je naletio na Cylonce s istom misijom. Većina posade je stradala, a brod je gotovo u potpunosti devastiran.

Hoće li ostatak posade riskirati da slanjem signala za pomoć privuče pozornost neprijatelja? Rizika je puno, a vremena sve manje.

Kostimi nisu potrebni, kao ni prethodno iskustvo. Sve potrebno za igru dobit ćete od nas. No, ako se želite kostimirati prikladno za igru, samo naprijed!

S izvedbe igre Famiglia Bonifacio: Večer prije, 2015.  

S izvedbe igre Famiglia Bonifacio: Večer prije, 2015.
 

Petak, 28. srpnja 2017.
19:00 - 21:00

Harry Potter: Mračna vremena (Terrible Creations)
Trajanje: do dva sata
Broj sudionika: pet do sedam osoba

Prošlo je godinu dana otkako je Harry nestao s lica zemlje. Mnogi čarobnjaci i vještice vjeruju da je mrtav. Dok Voldemortova moć jača, Red feniksa sve više slabi. Hoće li misteriozan poziv upućen članovima Reda išta promijeniti?
 
Odrastali ste zamišljajući da se nalazite u ulozi Harryja, Rona, Hermione ili nekog drugog polaznika Hogwartsa? Marljivo vježbate  mahanje čarobnim štapićem? 

Ovo vam je prilika da na kratko postanete jedan od vaših omiljenih likova!

Kostimi nisu potrebni, kao ni prethodno iskustvo. Sve potrebno za igru dobit ćete od nas. No, ako se želite kostimirati prikladno za igru, samo naprijed!

U programu LARP igraonice petkom očekujte naše igre i igre drugih autora, one koje smo već više puta igrali kao i one koje ćemo voditi po prvi put.

A što ako želite predložiti igru? Ili odigrati svoju? Nema problema. Javite nam se radi dogovora.