Back to All Events

Petak je dan za igru: Zagreb

  • Jazbina 10 Podolje Zagreb, Grad Zagreb, 10000 Croatia (map)
 

REZERVIRAJ ZADNJI PETAK U MJESECU

Svaki zadnji petak u mjesecu od 19 do 21 sat poklanjamo vam jednu uzbudljivu igru, u pravilu pogodnu za sve one među vama koji dosad nikad nisu isprobali nešto slično, a baš bi htjeli.

Kad smo 11. ožujka 2017. godine otvorili LARP igraonicu u širem centru Zagreba, Podolje 10 (svega nekoliko duljih koraka od Ilice prema Vinogradskoj), našu Jazbinu, zamislili smo ju kao mjesto gdje možete doći igrati naše igre s uživljavanjem u uloge te igre drugih autora.

Također se možete doći samo podružiti, raspitati o svemu što vas zanima o LARP igrama, upoznati nove ljude, porazgovarati o novostima iz svijeta igara uživljavanja u uloge ili se jednostavno opustiti u ugodnom okruženju.

Ulaz na program igraonice zadnjeg petka u mjesecu slobodan, uz prethodnu najavu. Sve potrebno za igru dočekat će vas na licu mjesta. Ako želite vidjeti što je iduće na rasporedu, nastavite skrolati prema dolje.

LARP igraonica se nalazi na adresi Podolje 10, na pedesetak metara od Ilice prema Vinogradskoj. Dolazite li javnim prijevozom, siđite na stanici Slovenska (tramvajska linija 2, 6 ili 11) te prošetajte do ulice Podolje, paralelne s Ilicom. Dolazite li autom, možda je najbolja varijanta parkirati kod Trga Francuske republike.

 

Dolazite li prvi put i niste sigurni što vas očekuje, ni o kakvim se točno igrama radi, bacite oko na često postavljanja pitanja.

Želite li da vas e-mailom podsjetimo ili obavijestimo o nadolazećim igrama, programima i gostovanjima, ubacite svoju e-adresu u formular na dnu stranice.
 

RASPORED LARP IGRAONICE POSLJEDNJEG PETKA U MJESECU

Izbor vođe velikog pohoda (Terrible Creations)
Trajanje: do dva sata
Broj sudionika: pet do deset osoba

Veliki pohod se bliži. Vrijeme je za odabir ratnika koji će ga voditi. Imaš li što je potrebno da postaneš vođa? Možeš li uvjeriti ostale ratnike da ih upravo ti trebaš voditi?

Upad je besplatan, prijave na licu mjesta. Kostimi nisu potrebni, kao ni prethodno iskustvo. Sve potrebno za igru dobit ćete od nas. No, ako se želite kostimirati prikladno za igru, samo naprijed!

Vaš će domaćin biti Vatroslav Jelovica.

Foto: David Dubrović

Foto: David Dubrović

U programu LARP igraonice petkom očekujte naše igre i igre drugih autora, one koje smo već više puta igrali kao i one koje ćemo voditi po prvi put.

A što ako želite predložiti igru? Ili odigrati svoju? Nema problema. Javite nam se radi dogovora.

 
Earlier Event: October 14
LARP i larpaton na Festivalu prava djece!
Later Event: November 21
Igramo se na InfoGameru 2017!