Back to All Events

Reboot Infogamer 2016


  • Zagrebački velesajam 15 Avenija Dubrovnik Zagreb, City of Zagreb, 10000 Croatia (map)

Baš kao u filmu:

Terrible Creations @ Reboot Infogamer 2016


Some games will be available in English, too.
If you want to play and don't speak Croatian, please let us know!

 

S kreativnim kolektivom Terrible Creations postanite tijekom sajma Reboot Infogamer 2016 glavni junaci uzbudljivih priča! 

Program će se odvijati tijekom cijelog sajma u paviljonu 11 Zagrebačkog velesajma. Raspored potražite ovdje ili na licu mjesta.

Za naše igre s uživljavanjem u uloge ne trebate prethodno znanje i iskustvo. Nije važno jeste li mladi ili stari, imate li kostim ili nemate… Igrati mogu svi! Dovoljno je da se usudite probati nešto novo, doživjeti nesvakidašnje iskustvo, odigrati igru koju ćete pamtiti. 

Postat ćete jedan od glavnih likova priče koju sami, zajedno s drugim sudionicima, pričate i stvarate dok igra traje. Kao da ste u filmu ili kazališnoj predstavi, a radnja i ishod ovise o onome što sami odlučite i poduzmete. Igrat ćete u stvarnom vremenu i prostoru, uživo, u neposrednoj interakciji s drugim igračima.

Dođite i postanite mafijaški boss, vikinški mornar, hrabri uskok, svećenica iz vremena starih Slavena, članica posade u floti koja prati Battlestar Galacticu, časnica u Imperijalnoj mornarici u svijetu Ratova zvijezda…

BSG: Freighter 212 (šest do deset osoba)
Trajanje (priprema, igra): do dva sata

Istraživački broj poslan je u istraživanje resursa na obližnjem planetu, no tamo je naletio na Cylonce s istom misijom. Većina posade je stradala, a brod je gotovo u potpunosti devastiran. Hoće li ostatak posade riskirati da slanjem signala za pomoć privuče pozornost neprijatelja? Rizika je puno, a vremena sve manje.

famiglia bonifacio

Famiglia Bonifacio: Večer prije (šest osoba)
Trajanje (priprema, igra): do dva sata

Don Angelo Bonifacio, glava mafijaške obitelji Bonifacio, sazvao je izvanredni sastanak s najbližim suradnicima. Naći će se suočeni s krizom koja će zaprijetiti ne samo opstanku famiglie već i njihovim golim životima.

lucija tancer mihoković

Izbor uskočkog vođe (pet do deset igračica ili igrača)
Trajanje (priprema, igra): do dva sata

Ranjen u ljutome boju, stari vođa uskoka umire. Treba izabrati novog koji će nastaviti borbu protiv mrskog turskog okupatora. Morate odlučiti kome će od vas pripasti ta čast u situaciji koja je sve samo ne jednostavna.

izgubljeni brod terrible creations

Izgubljeni brod (šest do deset osoba po brodu)
Trajanje (priprema, igra): do dva sata

Bogovi su vašem brodu poslali oluju i odvojili vas od flote. Sad ste izgubljeni u morskim bespućima. Ne želite završiti u plavom grobu. Kako ćete to postići?

Hrane na brodu je malo, a vremena još manje. Morat ćete donijeti teške odluke i smisliti način kako preživjeti.

stari slaveni

Seoba naroda (tri ili pet osoba)
Trajanje (priprema, igra): do dva sata

Dva davno razdvojena klana imaju priliku ponovo se ujediniti. Hoće li ljudi radi toga riskirati opasan put? Vijeće žreca okupljeno je kako bi donijeli odluku.

Preuzet ćete ulogu žreca, staroslavenskih svećenika, koji moraju donijeti odluku koja će imati utjecaj na oba plemena kojima pripadaju.

star wars endor LARP igra osijek

Star Wars: Endor (šest osoba)
Trajanje (priprema, igra): do dva sata

Dok s druge strane šumovitog mjeseca Endora bjesni presudna bitka između pobunjenika i Carstva, pet časnika i jedan civil naći će se u stisci te morati odlučiti što i kako dalje. Hoće li ostati vjerni Imperiji ili se priključiti pobunjenicima? Pogrešan odabir znači i gubitak života. Kako donijeti pravu odluku?

Earlier Event: October 15
Rikon 2016
Later Event: December 2
Velesajam kulture 2016.