Back to All Events

LARP dan u Rijeci

  • Klub mladih Rijeka 9a Ulica Erazma Barčića Rijeka, Primorsko-goranska županija, 51000 Croatia (map)

LARP DAN U RIJECI

Kolektiv Terrible Creations i Klub mladih Rijeka održat će u subotu, 19. ožujka 2016., novo izdanje LARP dana u Rijeci, u prostorijama Kluba mladih, Erazma Barčića 9a.

Na rasporedu će biti niz jednostavnih i zabavnih komornih igara s uživljavanjem u uloge. Prethodno znanje i iskustvo nisu potrebni. Sve potrebno za igru dobit ćete od organizatora. Ako do sada nikada niste igrali i lupa vas trema, pročitajte tekst na temu kako početi LARPati

14 - 16 h Dru
16 - 18 h Love Is Blue
17 - 19 h Karantena
19 - 21 h Love Is Blue
20 - 22 h Famiglia Bonifacio: Večer prije

Dru (tri ili pet igrača) je fantazijska igra u kojoj ćete postati druidi, poštovani, cijenjeni i zastrašujući članovi drevne zajednice, koji moraju do jutra odlučiti hoće li doći do rata ili neće.

Karantena (šest igrača) je znanstvenofantastični LARP čija se radnja odvija u dalekoj budućnosti. Preuzet ćete uloge ljudi i vanzemaljaca upletenih u spletke i intrige galaktičkih razmjera.

Love Is Blue (šest igrača) je komorni psihološki triler s elementima horora. Psihopat je oteo i zatočio šest sasvim običnih ljudi. Neće svi preživjeti. Tko će se uspjeti izvući i kako?

Famiglia Bonifacio: Večer prije (šest igrača) je LARP s radnjom smještenom u talijansku mafijašku obitelj u SAD-u krajem '20-tih godina prošlog stoljeća. Igra vas uvlači u napet sastanak mafijaških glavešina, o kojem ovisi budućnost famiglie Bonifacio. Napetost raste kako vrh kriminalne organizacije prima zastrašujuće novosti koje ih guraju prema rubu propasti.

Prijave na licu mjesta, po sistemu tko prvi. Bit ću na mjestu događanja otprilike pola sata prije početka. 

Sudjelovanje je besplatno, donacije u vidu grickalica i pića poželjne. Niste li nikad probali LARP-ati, sad je prilika. Ako jeste, povedite nekog tko nije!

Ako ima pitanja i prijedloga, samo naprijed.
Više informacija: Klub mladih Rijeka, Facebook stranica ili nas kontaktirajte putem e-maila.

ŠTO JE LARP DAN?

LARP dan je poludnevno obrazovno-promotivno događanje tijekom kojega se, zaredom ili gotovo usporedno, igra više jednostavnih i zabavnih komornih igara. Za sudjelovanje nije potrebno prethodno znanje ili iskustvo, niti posebna priprema. Obično traje između osam i deset sati. 

Dosad smo LARP dan dva puta održali u Osijeku (u suradnji s udrugama Breza i Titan Atlas) i Rijeci (u suradnji s Klubom mladih Rijeka) te jednom u Mariboru (u suradnji s udrugom Zlati Goblin). 

Želite nas ugostiti u vašem gradu? Javite nam!

Izvedba igre Famiglia Bonifacio: Il primo Srpanj 2015. godine, Zagreb Foto:  Tanja Bjelić

Izvedba igre Famiglia Bonifacio: Il primo
Srpanj 2015. godine, Zagreb
Foto: Tanja Bjelić

RADIJE BISTE PRIVATNU IZVEDBU? NEMA FRKE.

Earlier Event: March 12
LARP dan u Osijeku
Later Event: April 4
Obitelj Anderson