azija

Azija je podijeljena na tri jake monolitne sile: Kinu, Indiju i Koreju.

 
 

Magijska Republika Kina

Magijiska Republika Kina obuhvaća teritorij Tibeta, Kine i Mongolije.

Kinesku magiju obilježava štovanje zmajeva i predaka kao glavnih izvora magijske moći. Vrlo je ceremonijalna i koriste primarno pokret tijela, a izuzetno rijetko vokalnu komponentu.

Izvor sukoba s Tibetom je kontrola rijetkog Tibetanskog zmaja. Na Tibetu živi endemska vrsta zmajeva koju kineska škola magije voli koristiti kao izvor moći.

Znameniti čarobnjaci: Sun-Cu, Konfucije

 
Foto:  Ravi Sharma

Magijski Indijski Radžastan

Magijski Indijski Radžastan karakterizira snažan kastinski sustav. Određene škole magije dostupne su samo predodređenim kastama. Korištenje izvan kaste kažnjava se oduzimanjem magijskih moći.

Za vrijeme kolonijalizma Indijom se širio jak utjecaj engleske magijske škole. No, po odlasku Engleza sve su te škole zabranjene. Zbog toga nema skoro nikakve komunikacije i suradnje sa Sveeuropskim magijskim strukturama.

Znameniti čarobnjaci: Buda

 
Foto:  Pixabay

Foto: Pixabay

Sjevernokorejska magijska samoupravna struktura prosperiteta i sreće

Za razliku od Rusije gdje su magijske strukture ostale odane starim tradicijama i monarhiji - u Sjevernoj Koreji skupila se potrebna kritična masa mladih magova i magičarki koji su pod dojmom svojih modernih europskih izobrazbi i svjetovnih događanja u Rusiji svrgnuli svoj stari magijski poredak.

Rezultat je tiranija sjevernokorejske dinastije magova, koji u potpunosti kontroliraju korištenje magijskih moći nad svim okolnim otočnim zemljama Azije.

Visoko razvijenim sustavom detektora i doušnika prate sve magijske aktivnosti, a rigoroznu provedbu svojih pravila provode putem jezovitih Udarnih odreda upravljanih iz tajanstvenog Ureda 66.

Znameniti čarobnjaci: nepoznati