tajna stare sušice

dvorac magija ulaz.jpg
 
 

Dobro došli u čarobnjačku Hrvatsku.

U zadnje vrijeme u svijetu magije događaju neobične stvari. Uznemirujuće. Čudne čak i za čarobnjake. 

Ministarstva magije diljem svijeta nasumično dobivaju izvješća o nestalim osobama i predmetima te naglim promjenama ponašanja, a primijećeno je da se anomalije događaju u okruženju nekih magijskih škola.

Kako je do ovih promjena dolazilo u različitim periodima i potpuno različitim dijelovima svijeta, dugo je vremena trebalo da se događaji povežu i pripišu zajedničkom uzroku.

Sada se pretpostavlja da iza svega stoji moćan tamni čarobnjak (ili više njih) koji ciljano uništava određene punktove u magijskom svijetu i to radi u najvećoj mogućoj tajnosti.

lubanja rusija magija_mini.jpg

Sumnje i strah vladaju svijetom. Ministarstva magije različitih zemalja ne komuniciraju međusobno, u strahu da se u njihovim redovima nalazi infiltrirani neprijateljski agent.

Čarobnjaci koji su svjedočili napadu u svojoj zemlji i uspjeli pobjeći pokušavaju širiti vijest o tome što se događa, ali ne znaju kome vjerovati.

Polako se stvara tajni pokret otpora te se okupljaju istomišljenici i pokušavaju otkriti koje su namjere crnog maga, tko je on, tko su njegovi sljedbenici i kako ga zaustaviti.

U Hrvatskoj, drevnom domu magije, skupina operativaca počela se samoinicijativno okupljati i organizirati kako bi pružila otpor rastućoj prijetnji.

TSŠ Klaudia_mini_mini.jpg

Agata Mara

ravnateljica Škole magije Stara Sušica

Stvari su postale naglo ozbiljne nakon što je napadnuto Ministarstvo Magije Hrvatska, a ministar nestao.  U suradnji s vođama pokreta otpora, ravnateljica Agata Mara otvorila je vrata Škole magije Stara Sušica svim zainteresiranim vješticama i čarobnjacima voljnim pridružiti se borbi protiv crnog maga.

Pozvala je profesore koji rade u školi ili su nekoć u njoj radili, bivše učenike, zornike te razne dužnosnike iz stranih zemalja, od kojih su neki svjedočili napadu na čarobnjačke institucije u svojoj zemlji. Između ostalih, i vas.

Okupit ćete se u dvorcu Stara Sušica, zaštićenom protutudumskim čarolijama te osnovnim mjerama opreza, kako bi pokušali zajednički organizirati otpor te dodatno zaštititi sam dvorac, koji bi i sam mogao postati metom idućeg napada.

Plan je okupiti što više pouzdanih vještica i čarobnjaka, obučiti ih kako se zaštititi i boriti, unovačiti nove agente, zaštititi tudume i čarobnjački svijet te bitne ljude i lokacije, uspostaviti sigurne lokacije i komunikacijske rute između njih.

Atmosfera je napeta. Ne zna se tko za koga radi i kome se može vjerovati.

Dobro došli u čarobnjačku Hrvatsku danas.