tajna stare sušice

dvorac magija ulaz.jpg
 
 

Dobro došli u čarobnjačku Hrvatsku.

U zadnje vrijeme u svijetu magije događaju neobične stvari. Uznemirujuće. Čudne čak i za čarobnjake. 

Ministarstva magije diljem svijeta nasumično dobivaju izvješća o nestalim osobama i predmetima te naglim promjenama ponašanja, a primijećeno je da se anomalije događaju u okruženju nekih magijskih škola.

Kako je do ovih promjena dolazilo u različitim periodima i potpuno različitim dijelovima svijeta, dugo je vremena trebalo da se događaji povežu i pripišu zajedničkom uzroku.

Sada se pretpostavlja da iza svega stoji moćan tamni čarobnjak (ili više njih) koji ciljano uništava određene punktove u magijskom svijetu i to radi u najvećoj mogućoj tajnosti.

lubanja rusija magija_mini.jpg

Sumnje i strah vladaju svijetom. Ministarstva magije različitih zemalja ne komuniciraju međusobno, u strahu da se u njihovim redovima nalazi infiltrirani neprijateljski agent.

Čarobnjaci koji su svjedočili napadu u svojoj zemlji i uspjeli pobjeći pokušavaju širiti vijest o tome što se događa, ali ne znaju kome vjerovati.

Polako se stvara tajni pokret otpora te se okupljaju istomišljenici i pokušavaju otkriti koje su namjere crnog maga, tko je on, tko su njegovi sljedbenici i kako ga zaustaviti.

U Hrvatskoj, drevnom domu magije, skupina operativaca počela se samoinicijativno okupljati i organizirati kako bi pružila otpor rastućoj prijetnji.

TSŠ Klaudia_mini_mini.jpg

Pozvani ste u dvorac Stara Sušica, zaštićen protutudumskim čarolijama te osnovnim mjerama opreza. Atmosfera je napeta. Ne zna se tko za koga radi i kome se može vjerovati.

Dobro došli u čarobnjačku Hrvatsku danas.