GAMES YOU WILL REMEMBER
 

stvorite čaroliju s nama

Terrible Creations su jako sretni i ponosni što će u suradnji s Ministarstvom Magije Hrvatska otvoriti vrata Škole magije Stara Sušica i za odrasle! Pozivamo vas da od 14. do 16. rujna 2018. godine dođete u dvorac Stara Sušica i pridružite nam se u stvaranju čarolije.

 
 

Što je Tajna Stare Sušice?

Tajna Stare Sušice je igra s uživljavanjem u uloge namijenjena osobama starijim od 18 godina. Očekuje vas jedinstvena, uzbudljiva i neponovljiva avantura u kojoj ćete preuzeti unaprijed pripremljenu ulogu, nadahnutu svjetovima Harryja Pottera, Harryja Dresdena, Petera Granta i drugih modernih čarobnjaka, ali s našom originalnom pričom, zapletima i likovima, obogaćenima baštinom slavenske mitologije.

Čeka vas jedinstvena, neponovljiva avantura. Odigrat ćemo uzbudljivu igru s uživljavanjem u uloge, nadahnutu svijetom Harryja Pottera i sličnih knjiga koje se bave modernim čarobnjacima, ali s našom originalnom pričom, zapletima i likovima, obogaćenima baštinom slavenske mitologije.

Ući ćete u star i bogat svijet čije tajne treba otkriti i istražiti, u kojem su čarolije i bajalice stvarne i u kojem možete postati čarobnica ili čarobnjak čija moć i vještine mogu biti presudne ne samo za sudbinu Škole magije Stara Sušica već za cijelij svijet magije.

Birat ćete saveznike i protivnike, kao i način borbe, naći se suočeni s brojnim različitim, često suprotstavljenim svjetonazorima. Spletke, misterije i zagonetke činit će važan dio igre.


Kako se možete uključiti?

Za sudjelovanje u igri nije potrebno znati glumiti i posebno se kostimirati (iako možete, ako želite). Dovoljno je imati ponešto mašte i htjeti upustiti se u svijet u kojem sami stvarate priču igrajući ju, pa zaplet i rasplet u velikoj mjeri ovisi o onome što govorite i poduzimate.

U igri mogu sudjelovati isključivo osobe starije od 18 godina. Poznavanje djela J.K. Rowling, Jima Butchera, Bena Aaronovitcha i drugih je poželjno, ali nije nužno. Sve potrebno za igru dobit ćete prije igre.

Prijave su obavezne. Prijaviti se možete ovdje.


Koliko će koštati?

Cijena ulaznice iznosi 850 kuna. Između ostalog, obuhvaća dva noćenja, šest obroka, sve rekvizite i materijale potrebne za igru, fotografa i čarobni štapić kojeg nosite kući za uspomenu!

Ulaznicu je moguće platiti u dvije rate:

do 16.7.2018. – 425 kn

do 15.8.2018. – 425 kn.

Članovi Ministarstva Magije Hrvatska imaju pet posto popusta.

Nakon 15.8. više ne možemo vratiti novac za kupljenu ulaznicu.

amazing-beautiful-breathtaking-clouds.jpg