VJEŠTICE

Spravljanje čarobnih napitaka nikad nije bio bezopasan zadatak. Možda će vas pretvoriti u vječno mladu ljepoticu, a možda u žabu krastaču. Okušajte se u cjelovečernjoj zabavnoj LARP igri koja vas vodi u uzbudljiv svijet srednjovjekovnog čarobnjaštva pod okriljem zloglasno hirovite Crne kraljice.

 

Medvedgradsko imanje obavila je gusta magla. Spustila se noć, najduža u 1433. godini, trinaestoj po redu vladavine kralja Žigmunda. Pod okriljem noći, njegova supruga Barbara, zloglasna Crna kraljica, sazvala je najbolje vještice svojeg vlastelinstva zahtijevajući da joj hitno sprave čaroban napitak.

No, receptura je netragom nestala!

Svaka od vas coprnjica je majstorica u određenom području. Svoje tajne čuvate od konkurencije, no ako ne pronađete načina da udružite svoja znanja kako bi udovoljile prohtjevima vladarice i smućkale traženi napitak, pitanje je hoćete li uspjeti sačuvati glavu na ramenima. Vremena je sve manje, a Crna Kraljica nije poznata po strpljivosti!

 
LARP igra Vještice Terrible Creations Team building igre

Crna kraljica nije poznata po strpljivosti

S izvedbe igre Vještice, LARP konferencija PORTAL 5, Zagreb, 2017.

 

U ovoj igri osmišljenoj za tri do osam sudionica, u trajanju do dva sata, morat ćete biti snalažljive i domišljate kako biste isprobavajući kombinacije alkoholnih napitaka pronašle pravu čarobnu recepturu.

Organizirate li rođendan, proslavu, zabavu ili djevojačku večer, Vještice će vas zaintrigirati i zaokupiti tijekom dva uzbudljiva sata, kako neobičnim zapletom, tako i ulogama srednjovjekovnih vještica koje otvaraju priliku za odličan provod s puno smijeha. A o degustacijama raznih kombinacija alkohonih pića da ne govorimo!

Gdje se mogu igrati Vještice?

Ovisno o dogovoru. Možete se doći igrati u našu igraonicu The Terrible Lair u Zagrebu ili Vještice možemo pripremiti u vašem prostoru, u vašem gradu. 

Koliko osoba može sudjelovati u igri?

Igra je osmišljena za tri do osam sudionica ili sudionika. 

Koliko Vještice traju?

Oko dva sata. Od toga obično pola sata traje priprema, a po završetku najčešće slijedi izlazak iz uloga s opuštajućim razgovorom o dogodovštinama i zavrzlamama iz igre.

Ovo je prvi put da čujem za igre s uživljavanjem u uloge. Hoću li se snaći?

Ne brinite. Pripremu, vođenje i moderiranje odradit će iskusni tim dizajnera igara, a na vama je da se opustite, uživate i dobro zabavite. 

Mogu li igru naručiti kao poklon bon?

Naravno. Igru Vještice možete pokloniti kao rođendanski dar, rezervirati ju za djevojačku večer ili naručiti za svoje društvo radi dobre zabave. Kontaktirajte nas radi dogovora

Gdje mogu doznati malo više o igrama s uživljavanjem u uloge?

Zanima li vas više o igrama s uživljavanjem u uloge, pročitajte odgovore na često postavljana pitanja.  Ovdje pogledajte odgovore na često postavljana pitanja o našoj LARP igraonici u Zagrebu. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte nas putem mobitela, e-maila ili jednostavno cimnite preko Facebooka.